Jdi na obsah Jdi na menu

Pro návštěvníky

Vstupné 20 Kč.

 

Parkovné ZDARMA.

 

Vstup pro děti ZDARMA.

 

Vstupem do areálu trhů dává návštěvník souhlas s případným pořizováním a zveřejněním fotografií  či jiného obrazového a zvukového záznamu pro reklamní účely Bleších a farmářských trhů v Málkově

 

Návštěvníkům je zakázáno vnášet do areálu trhů zboží k prodeji, pořadatel je oprávněn požadovat kontrolu objemných zavazadel, z důvodu podezření na neoprávněný prodej, pokud se podezření prokáže, musí návštěvník zaplatit vstupné jako prodejce, nejméně 150 Kč, anebo mu bude vstup do areálu trhů zakázán.

 

Dále je zakázáno roznášet po areálu trhů i po parkovištích pro návštěvníky různé propagační tiskoviny, letáky,  inzerci a podobně, bez povolení pořadatele. Porušitel bude z areálu trhů vykázán a tiskoviny, letáky a další předměty, mu budou zabaveny. Zabavené předměty budou porušiteli vráceny na písemnou žádost téhož dne mezi 12 a 13 hodinou, oproti pokutě 1.000,- Kč. Ve 13:01 budou nevyzvednuté tiskoviny a předměty v kategorii nechtěného odpadu a bude s nimi tak naloženo.

 

 

Autem:

Parkování je zcela ZDARMA, na několika "parkovištích" poblíž vstupu.

Místo Vám doporučí naše parkovací služba, mající přehled o volných místech. 
 

 



Orientační spoje - autobusy, vlaky

IDOS

Autobus:
(Výstup možný buď na zastávce Málkov, nebo Zelená.)

Chomutov - Málkov (CV): Celkový čas 9 min, vzdálenost 7 km, cena 19 Kč

Kadaň - Málkov (CV): Celkový čas 21 min, vzdálenost 12 km, cena 22 Kč

 

Osobní vlaky:

(rychlíky nestaví)

Chomutov - Málkov (CV): Celkový čas 5 min, vzdálenost 5 km, cena 15 Kč / IN50 8 Kč / IN25 11 Kč

Kadaň - Málkov (CV): Celkový čas 15 min, vzdálenost 13 km, cena 26 Kč / IN50 13 Kč / IN25 20 Kč

Klášterec n. Ohří - Málkov (CV):  Celkový čas 12 min, vzdálenost 14 km, cena 28 Kč / IN50 14 Kč / IN25 21 Kč

 

POŘIZOVÁNÍ FOTO A VIDEO ZÁZNAMŮ
Každou neděli probíhá na trhu focení za účelem zachycení zboží (se svolením prodejce), konání a atmosféry akce pro propagační účely. Vstupem na půdu nedělního trhu bere každý tuto skutečnost na vědomí a dává souhlas s tím, že budou fotografie či videa zveřejněny. Pořízené fotografie, videozáznamy, či audionahrávky jsou zveřejňovány na facebookové stránce trhu, popřípadě na webu nedělního trhu. Fotodokumentace nezahrnuje cílené fotografie jednotlivých osob bez jejich souhlasu. Na nedělním trhu smí provádět fotografickou činnost pouze pořadatel (vyjma pár fotografií, selfie apod., jsme v 21. století a telefon s foťákem má každý).
MOŽNOST UPLATNĚNÍ SVÝCH PRÁV

Pokud si nepřejete být na fotografii, tak se snažte vyhnout dobře čitelnému a označenému fotografovi. Popřípadě ho požádejte o nefotografování. Vyhoví a pohlídá si Váš požadavek. Zpětně je možné požádat o smazání fotografie. Rádi vyhovíme.
PROHLÁŠENÍ KE GDPR
Pořízené digitální záznamy nepropojujeme s žádnými identifikačními, či kontaktními údaji. Tyto údaje neshromažďujeme.